Nastavení
POPISK plnění klobás a jaternic.Objem: 3 lOvládání: ručníMateriál: nerezová ocel, silikon, polypropylenMONTÁŽ:1. Plničku klobás vyjměte z krabice a pomocí 2 svorek upevněte k pracovnímu stolu. Detailní informace Tisk Zeptat se
Detailní informace
POPISK plnění klobás a jaternic.Objem: 3 lOvládání: ručníMateriál: nerezová ocel, silikon, polypropylenMONTÁŽ:1. Plničku klobás vyjměte z krabice a pomocí 2 svorek upevněte k pracovnímu stolu.2. Namontujte ji a pomocí šroubu zajistěte rukojeť k ozubenému hřídeli.3. Otáčením rukojeti proti směru hodinových ručiček zcela vysuňte plnicí píst z plnicího válce.4. Uvolněte zajišťovací kolík, vyjměte plnicí válec z držáku a odšroubujte plnicí píst.5. Plnicí válec, píst a všechny části plničky, které budou v kontaktu s potravinami, omyjte teplou mýdlovou vodou a důkladně vysušte.6. Plnicí píst našroubujte zpět na ozubený hřídel.7. Umístěte plnicí válec do pracovní polohy a zajistěte jej pomocí zajišťovacího kolíku.8. Vyberte si požadovaný nástavec.9. Odšroubujte držák nástavce. Namontujte nástavec provlečením přes držák a držák zašroubujte na své místo.PLNĚNÍ:1. Uvolněte zajišťovací kolík. Plnicí válec zvedněte a naplňte mletým masem.2. Umístěte plnicí válec do pracovní polohy a zajistěte jej pomocí zajišťovacího kolíku.3. Na zvolený nástavec navlečte střívko. (Před navlečením střívka na nástavec jej nechte namočené ve studené vodě po dobu alespoň 48 hodin)4. Otáčejte rukojetí ve směru hodinových ručiček, čímž začnete plnit střívko.ČISTĚNÍ A ÚDRŽBA:1. Po každém použití plničku klobás omyjte a vysušte.2. Zařízení udržujte pro další použití v dobrém stavu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.