Organizér na kosmetiku krémový Soulima 19357

Kód: SA-3819357
Neohodnoceno
245 Kč 202,48 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem (9 ks)
Můžeme doručit do:
9.5.2024
Možnosti doručení
Organizér na kosmetiku krémový Soulima 19357

Detailní informace

Garance doručení
nepoškozeného zboží
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Organizér na kosmetiku krémový Soulima 19357

  

3 PRŮHLEDNÉ ZÁSUVKY - organizér je vyroben z průhledného materiálu, díky kterému jasně vidíte, co je uvnitř, takže daný předmět rychle lokalizujete a dosáhnete na něj. Má 3 průhledné zásuvky stejné velikosti.

  

POLIČKA S PŘIHRÁDKAMI ÚPLNĚ NAHOŘE - navíc je horní část rozdělena na segmenty, kde můžete kosmetiku přizpůsobit prostoru. Má až 6 různých přihrádek v různých velikostech.

  

MULTIFUNKČNÍ - organizér dobře poslouží jako produkt pro uložení kosmetiky, různých druhů šperků, ale i kancelářských potřeb, drobné elektroniky, šroubků, matek apod. Lze jej použít v kuchyni a koupelně, ale i v jiných místnostech kde to bude užitečné.

  

UDRŽET POŘÁDEK - udrží ve vás pořádek a odpadne váš problém s hledáním té správné rtěnky nebo bronzeru. Každý produkt bude na svém místě. To je skvělé pohodlí a také pomáhá udržovat vaši kosmetiku v pořádku.

  

SPECIFIKACE - barva: mléčná/transparentní; materiál: plast; rozměry: 27 x 23,5 x 17 cm; hmotnost: 694g; hmotnost balení: 920g.

 

SPECIFIKACE

    barva: mléčná/transparentní
    materiál: plast
    rozměry: 27 x 23,5 x 17 cm
    hmotnost: 694g
    hmotnost balení: 920g

 

Dokonalý prvek interiérového designu, který pomáhá udržovat kosmetiku a další věci v pořádku. Pokud si ceníte pohodlí a chcete mít svou oblíbenou kosmetiku nebo šperky po ruce, je tento produkt právě pro vás.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ostatní přístroje osobní hygieny
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 0.92 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: