Montessori dřevěný hamburger Kruzzel 22673

Kód: SA-4722673
Neohodnoceno
218,01 Kč 180,17 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem (24 ks)
Můžeme doručit do:
6.5.2024
Možnosti doručení
Dřevěný hamburger Kruzzel 22673

Detailní informace

Garance doručení
nepoškozeného zboží
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

Detailní popis produktu

Dřevěný hamburger Kruzzel 22673

 

RESTAURACE / BURGER TŘÍDIČ DŘEVA + OBJEDNÁVKOVÉ KARTY

    CVIČENÍ RUČIČEK - hra s třídičkou/burgerem dokonale procvičí ručičky těch nejmenších a pomáhá rozvíjet jejich motoriku. Jednotlivé plátky burgeru by měly být upraveny tak, aby odpovídaly stopce. Dítě si může řezy naaranžovat podle vlastního uvážení nebo podle objednávky přijaté z restaurace.

 

    10 KARET PRO OBJEDNÁVKU V RESTAURACE - sada obsahuje 10 karet, které ukazují, jak naaranžovat jednotlivé plátky burgeru. Existuje 10 způsobů, jak uspořádat různé kombinace burgerů z diagramu. To je skvělá zábava pro batole a rodiče, kteří si hrají společně s dítětem.

 

    ZÁBAVA A ROZVOJ - barevný třídič podněcuje představivost a kreativitu. Hraní s odpovídajícími burgerovými prvky vám pomůže rozvíjet váš smysl pro koncentraci a logické myšlení. Je to také skvělý způsob, jak procvičit trpělivost, koncentraci a paměť.

 

    ODOLNÉ - dřevěné hračky jsou extrémně odolné a odolné proti poškození, takže vydrží roky v perfektním stavu. Jedná se o hračku, která se bude hodit nejen jednomu dítěti, ale i celým generacím.

 

    SPECIFIKACE: materiál: dřevo; věk: 2+; barva: vícebarevná; rozměry: 7 x 9cm; hmotnost: 0,246 kg; hmotnost balení: 0,317 kg.

 

SPECIFIKACE

    materiál: dřevo
    věk: 2+
    barva: vícebarevná
    rozměry: 7 x 9 cm
    hmotnost: 0,246 kg
    hmotnost balení: 0,317 kg.

 

ZAHRNUTA

    burger (8 kusů)
    10 objednávkových karet

 

Dřevěné hračky jsou odolné a odolné proti poškození. V perfektním stavu mohou sloužit po generace. Dřevěný třídič burgerů osloví každé dítě, které má rádo zručnostní hračky. Jedná se o skvělý tip na dárek, který jistě přinese spoustu zábavy. Dřevěná třídička zeleniny bude vhodná pro chlapce i dívky. Puzzle velmi promyšleným způsobem rozvíjí manuální dovednosti dětí, pomáhá procvičovat motorickou koordinaci a rozvíjí schopnost logického myšlení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hračky pro děti
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 1.6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: